Nyt badeværelse

Gør drømmen til virkelighed med ro i maven

Lad os realisere dit nye badeværelse

Er du træt af dit gamle badeværelse? Har det brug for en opgradering? Så er Murerfirmaet Eriksen måske lige dem, du har brug for. Et typisk badeværelse der skal totalrenoveres, ligger som regel i prislejet 160.000 kr – 250.000 kr. Murerfirmaet Eriksen er specialister i renovering af badeværelser og har mange års erfaring med at skræddersy løsninger til deres kunder. Lad deres team af fagfolk hjælpe dig med at transformere dit badeværelse til et rum, du vil nyde at være i. Vælg Murerfirmaet Eriksen for at få drømmebadeværelset opfyldt, og samtidig stå tilbage med en god oplevelse.

  • Vi klarer hele entreprisen
  • Nyt badeværelse skræddersyet til dine drømme
  • Omkostningseffektive løsninger, så du får mest for dine penge
  • Sideløbende fokus på at øge værdien af din bolig så vidt muligt

Huskeliste til dit nye badeværelse

At få lavet et nyt badeværelse kan være en stor opgave, men også en mulighed for at forbedre dit hjem. Her er en uddybning af de vigtigste ting, du skal tænke på:

Det er vigtigt at have en god plan for, hvordan du vil have dit nye badeværelse til at se ud, før du går i gang. Overvej funktionelle aspekter, såsom hvor du vil placere toilet, brusekabine og vask, samt æstetiske aspekter, såsom farver, fliser og belysning. Lav en tegning af dit nye badeværelse, så du har et visuelt udgangspunkt for at diskutere med den person eller virksomhed, der skal udføre arbejdet.

Sæt et budget for dit nye badeværelse, så du har en idé om, hvor meget du har råd til at bruge. Vær opmærksom på, at udgifterne kan stige, hvis du f.eks. ønsker at opgradere materialer eller tilføje ekstra funktioner. Det er vigtigt at overveje dit budget fra starten, så du undgår overraskelser undervejs.

Det er altid en god idé at få en skriftlig kontrakt med den person eller virksomhed, der skal udføre arbejdet. Specificér deres forpligtelser og dine forventninger, så der er ingen tvivl om, hvad der forventes af hvem. Sørg også for, at kontrakten indeholder oplysninger om, hvad der skal ske, hvis der opstår udfordringer undervejs.

Check med lokale myndigheder, om der er nødvendige godkendelser til badeværelsesrenovering. Det kan f.eks. være byggetilladelser. Bor du etageejendom, skal du huske at varsle bestyrelse for ejendommen, beboere, og naboer som kan blive berørt af renoveringens omfang. Sørg for at få alle nødvendige godkendelser, før du går i gang med renoveringen.

Vælg kvalitetsmaterialer til dit nye badeværelse, da det kan påvirke holdbarheden og fremtoningen. Overvej f.eks. fliser, sanitet, vandhaner og armaturer. Brug tid på at undersøge de forskellige materialer og muligheder, og få rådgivning fra en fagperson, hvis du er i tvivl.

Sørg for at have en god arbejdsplan i samarbejde med den person eller virksomhed, der skal udføre arbejdet. Specifikér, hvornår de forskellige faser af renoveringen vil finde sted, og hvad der skal ske, hvis der opstår udfordringer. Sørg også for, at der er aftalt en tid til at gennemgå arbejdet, når det er færdigt, så du kan sikre dig, at alt er som forventet.

Hav en realistisk tidsplan for, hvornår dit nye badeværelse skal være færdigt. Overvej f.eks. leveringstid for materialer, tidspunktet for eventuelle godkendelser og arbejdets varighed. Sørg for at have en reserveplan i tilfælde af uforudsete udfordringer.

Informer og afstem med virksomheden hvordan slutrengøringen skal afleveres. Som udgangpunkt, vil der oftest ikke være inkluderet en grundig slutrengøring, uden spor fra renoveringen. Det kan være en klud på overskabe og lamper, eller puds af vinduer som udelades, da dette som regel overlades til bygherren selv, medmindre andet aftales.

Sørg for, at der er styr på sikkerheden, når der arbejdes med renoveringen, så de rette sikkerhedsforanstaltninger finder sted.

Vi sørger naturligvis for at hjælpe med alt dette. Patrick rådgiver dig fra A-Z gennem hele projektet, og sørger for at alle lovgivninger og reglementer bliver overholdt. Tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail, hvis du går inde med nogle spørgsmål i forhold til dit nye badeværelse.

Priseksempel på nyt badeværelse

200.000,-

Prisen for et nyt badeværelse i alm. standard kan typisk ligge i prislejet 160.000 – 250.000 kr. Der er dog en række faktorer, som påvirker prisen: “Bor du i etageejendom eller hus? Hvilket design og materialevalg er der tiltænkt? Hvor stort er badeværelset? Hvor befinder opgaven sig?

For at kunne give dig et konkret tilbud, som vi kan stå inde for, tager vi altid et uforpligtende møde med dig på adressen, for at gennemgå alle detaljerne i projektet, før du underskriver noget som helst.

Processen er med til at skabe tryghed i sit valg af design og ønsker, og ikke mindst den virksomhed man ønsker at indgå aftale med.

VVS: 65.000,-
Murer: 65.000,-
Maler: 18.000,-
Elektriker: 16.000,-
Tømrer: 16.000
Glarmester: 8.000,-
Affaldshåndtering: 5.000,-
Projektstyring: 7.000,-

Indhent et gratis tilbud på dit nye badeværelse

Hvorfor bruger vi så mange penge på badeværelset?

Historien om badeværelset i Danmark har været en rejse fra at være et lille og funktionelt rum til at blive en central del af boligen. I begyndelsen af det 20. århundrede var badeværelset typisk et lille rum, der kun havde det mest nødvendige, som et toilet og et håndvask. I løbet af 1900-tallet voksede størrelsen af badeværelset, og i dag er det en integreret del af boligen med mange ekstra funktioner som badekar, bruser, sauna og spa.

Danskerne har i dag fokus på design, komfort og wellness i deres badeværelser, hvilket har resulteret i et rum, der spiller en stor rolle i boligens samlede udseende og funktionalitet.

Alt i alt bruger vi flere og flere penge på badeværelset fordi vi i højere grad værdsætter komfort, design, funktion og værdi. Et moderne badeværelse er en investering i hjemmet, vores velbefindende og livskvalitet.

Vi giver seriøse og realistiske priser

For os er det utrolig vigtigt, at du føler dig retmæssigt behandlet og godt vejledt gennem hele vores samarbejde. Vi sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og det handler i høj grad om at forventningsafstemme med dig. Selvom det måske skræmmer nogle kunder væk, giver vi altid den en cirkapris, som vi kan stå inde for 100%. Et typisk badeværelse på Sjælland vil koste et sted mellem 160.000 og 250.000 kr.

Der er dog en række faktorer, der spiller ind i prissætningen. Nogle af de mest almindelige faktorer, der påvirker prisen, inkluderer:

Størrelsen på dit badeværelse og den ønskede designløsning kan påvirke prisen, da det kan kræve mere materiale og arbejdstid at realisere et større eller mere komplekst projekt.

Valg af materialer til badeværelset, såsom fliser, armaturer, toiletter, badekar, bruser, etc., kan påvirke prisen, da nogle materialer er dyrere end andre.

Hvor omfattende renoveringen skal være, kan påvirke prisen. Skal der f.eks. laves nye vægge, flyttes rør og afløb, eller skal der installeres nye el- og vvs-installationer, vil det naturligvis kræve mere tid og dermed også øge prisen.

Timepriserne for de fagfolk, der skal udføre renoveringen, kan variere, så det er en god idé at undersøge priserne hos forskellige firmaer.

Hvis du ønsker at få renoveringen udført inden for en bestemt tidsramme, kan det påvirke prisen, da det kan kræve mere arbejdskraft for at nå målet.

Bor du i indre København vil prisen højst sandsynligt se anderledes ud, end hvis du boede i Køge.

Disse faktorer kan påvirke prisen for en badeværelsesrenovering gevaldigt, så det er vigtigt at undersøge og vende alle muligheder med en kyndig fagmand, inden du beslutter dig på de endelige detaljer. Vi drøfter naturligvis det hele med dig over et uforpligtende møde, så du er indfattet med alle de væsentlige omkostninger, inden du indgår en aftale med os.

Hvad siger vores kunder?


Renovering af facader med nye fuger i murværk
Vi har haft Patrick til at renovere murværk og udskifte fuger på hele huset. Det er altid en fornøjelse at have besøg af Murerfirmaet Eriksen – både hvad angår kommunikation, aftaler, udførelse af arbejdet, opsamling…


Murerfirmaet Eriksen er helt i top!
Vi giver vores varmeste anbefalinger af Murerfirmaet Eriksen, som har gennemført en totalrenovering af vores badeværelse. Der er ikke en finger at sætte på det arbejde, der er gjort…


Varme anbefalinger
Vi fik lavet badeværelse i kælderen og har været super tilfredse.
Skarp planlægning, projektstyring og koordinering med andre håndværkere, stærk kommunikation og sparring, god håndtering af “kriser” undervejs, super daglig oprydning, overholder alle aftaler og flot resultat…


Totalrenovering af badeværelse
Meget professionel håndværker, der klart giver udtryk for at have styr på sine ting og aftaler. Nu med det færdige resultat kan jeg se, at ønsker omkring små detaljer nævnt ved allerførste møde alle er blevet husket og imødekommet…


Renovering af facader med nye fuger i murværk
Altid en fornøjelse at have besøg af Murerfirmaet Eriksen – både hvad angår kommunikation, aftaler, udførelse af arbejdet, opsamling – også hvis noget uventet opstår – og oprydning. Dette er det tredje større projekt, vi får lavet ved Murerfirmaet Eriksen…


Renovering af bad og køkken
Alle arbejder blev udført efter en arbejdsplan som blev overholdt tidsmæssigt. Der var rengjort både i lejlighed og opgang og alt byggeaffald fjernet. Lejligheden var lige til at flytte ind i. Jeg kan på det varmeste anbefale Murerfirmaet Eriksen og vil helt bestemt selv bruge dem igen.


Renovering af facader med nye fuger i murværk
Vi har haft Patrick til at renovere murværk og udskifte fuger på hele huset. Det er altid en fornøjelse at have besøg af Murerfirmaet Eriksen – både hvad angår kommunikation, aftaler, udførelse af arbejdet, opsamling…


Murerfirmaet Eriksen er helt i top!
Vi giver vores varmeste anbefalinger af Murerfirmaet Eriksen, som har gennemført en totalrenovering af vores badeværelse. Der er ikke en finger at sætte på det arbejde, der er gjort…


Varme anbefalinger
Vi fik lavet badeværelse i kælderen og har været super tilfredse.
Skarp planlægning, projektstyring og koordinering med andre håndværkere, stærk kommunikation og sparring, god håndtering af “kriser” undervejs, super daglig oprydning, overholder alle aftaler og flot resultat…


Totalrenovering af badeværelse
Meget professionel håndværker, der klart giver udtryk for at have styr på sine ting og aftaler. Nu med det færdige resultat kan jeg se, at ønsker omkring små detaljer nævnt ved allerførste møde alle er blevet husket og imødekommet…


Renovering af facader med nye fuger i murværk
Altid en fornøjelse at have besøg af Murerfirmaet Eriksen – både hvad angår kommunikation, aftaler, udførelse af arbejdet, opsamling – også hvis noget uventet opstår – og oprydning. Dette er det tredje større projekt, vi får lavet ved Murerfirmaet Eriksen…


Renovering af bad og køkken
Alle arbejder blev udført efter en arbejdsplan som blev overholdt tidsmæssigt. Der var rengjort både i lejlighed og opgang og alt byggeaffald fjernet. Lejligheden var lige til at flytte ind i. Jeg kan på det varmeste anbefale Murerfirmaet Eriksen og vil helt bestemt selv bruge dem igen.